maanantai 26. lokakuuta 2015

Le Noir - Kaunottaren kaappaus

Lisää Le Noireja ♥ Tavataan joku uusi tuttavuus tällä kertaa (Le Noirin suvusta kyllä). Ja more babies, tietenkin. Eihän elämä ole mitään ilman simvauvoja. Tai draamaa. Draamaa simsissä.


Viimeksi jäätiinkin siihen, kun Selenen ja Asalan suhde paljastui Matthewille (ja Elrondille). Matthewin ja Selenen välit jäivät aika tulehtuneiksi eikä pariskunta saanut asioita puhuttua halki, mutta Selene päätti viimein ottaa härkää sarvista eräs päivä ja selvittää kaiken, jotta voisi lopulta olla rakastamansa naisen kanssa.

Vaikka Selene ei aluksi halunnut olla puolustuskannalla, hän lopulta kuitenkin koki tarpeelliseksi selittää, miltä hänestä tuntui Matthewin ollessa kadoksissa, Lycusin syntyessä ja kokiessaan itsensä yksinäiseksi ja voimattomaksi. Taustalla muuten Karanen ja Sarian uurnat :''<

Toki Matthew kuunteli Seleneä ja yritti ymmärtää, mutta selitti sitten myös oman versionsa siitä, miltä hänestä tuntui. Johan keskustelu sujui paljon rauhallisemmin ja jouhevammin.

Vaikka aluksi vaikuttikin siltä, ettei asioita saataisi puhuttua halki, poikki ja pinoon, ymmärsivät molemmat osapuolet lopulta toisiaan. Selene pyysi anteeksi tekojaan, vaikka tiesi, ettei se riittäisi, ja Matthew kertoi hankkivansa ja kirjoittavansa eropaperit pikimmiten.

Selene taasen riensi pikimmiten kertomaan uutiset Asalalle, joka tunsi olonsa ristiriitaiseksi. Hän halusi olla iloinen, koska saisi viimein olla Selenen kanssa ilman salailua, mutta samalla hän tunsi huonoa omaatuntoa miesten puolesta. 

Naiset kuitenkin päättivät, että koska asiat oli nyt hoidettu, voisivat he hengähtää ja nauttia toistensa seurasta ilman huolen ja salailun häivää.

Asala ja Selene katselivatkin tähtiä pienen puutarhan kupeessa ja halailivat pihapöydän ääressä istuen. Mikään ei olisi voinut tuntua paremmalta.

Delia ja Lycus leikkivät yhdessä. Lycus olikin oppinut jo puhumaan, joten kommunikointiongelmia ei lasten leikeissä ollut :''> Molemmat tykkäsivät piirtää ja rakennella, ehkä jommasta kummasta tai molemmista tulisi jotain taiteellista?

Matthew yrittää opettaa Nyxiä puhumaan. Nyxin on huomattu olevan hyvin fiksu ja älykäs jo hyvin nuorella iällä, mutta puhumaan oppiminen tuottaa vaikeuksia. Suusta tupsahtaa vain outoja äänteitä.

Matthew ei kuitenkaan luovuta, vaikka muut ovat jo kovin epätoivoisia pienen alientytön suhteen. Ehkä tyttö tykkäisi kommunikoida jotenkin muuten?

Delia tykkäilee maalaamisesta ja vaikuttaa olevan hyvä siinä, aivan kuten Janina aikoinaan. Taitaa tytöstä tosiaan tulla taiteellinen.

Mutta tykkää Delia myös puuhun kiipeilystä ja puumajassa leikkimisestä. Eikä hän vaikuta pelkäävän korkeita paikkojakaan, maja kun on korkealla. Välillä Asala on huolissaan tyttärensä turvallisuudesta, mutta luottaa siihen, että Delia on tarpeeksi fiksu tehdäkseen mitään typerää.

Kaikki osallistuvat Nyxin puhumaan opettamiseen, myös Asala. Asala ja Nyx eivät tunnu tulevan juttuun, aivan kuin Nyx kantaisi kaunaa jostain Asalalle (siitä pettämisestä :D änh, tyhmää miten hereillä olevat lapset jotenkin huomaa sen). Ehkä Nyx on vain kiekkuinen siitä, että Asala vei hänen isältään vaimon.

Tämän katon alla kaikki auttavat kaikkia ja kaikkien lapsia. Selenekin avustaa Deliaa välillä läksyissä.

Tyttö käy välillä kalassa kauniina kesäpäivinä, vaikkei niinkään siitä välitäkään. Mutta kaikkea on hyvä opetella, eikö?

Eron jälkeen murheisiin vaipunut Matthew on viimein löytänyt uutta seuraa itselleen. Matthew on useina iltoina tuonut kotiin tämän vihreätukkaisen nuoren naisen ja kuherrellut tämän kanssa sohvalla.

Matthew tykkää hyvinkin paljon naisesta, ja nainenkin tuntuu tykkäävän hänestä. Molemmat tuntevat toisiinsa hyvin voimakasta vetoa, sitä ei voi kieltää. Mutta kun Selene näkee pariskunnan yhdessä, hän järkyttyy ja on tiputtaa silmät päästään. Sehän on Agnes!

Nuori nainen on siis Agnes Le Noir, Selenen äidin (Janina) siskopuolen (Annina) ja tämän vaimon (Tutta) lapsi. Hauskinta on vielä se, että Agnes on oikeastaan Selenen siskopuoli, koska Selenen isä Roni oli hyvin kiltti ja auttoi naisparia (Anniinaa ja Tuttaa) lapsen saamisessa. Hienoa.

Agnesin piirteet ovat siisti, arjen sankari, ulkoilmasim, sikeäuninen ja pummi. Eikä mitään hajua elämänhaaveesta.

Shokista toivuttuaan Selene antoi siunauksensa parille ja kutsui Agnesin asumaan heidän luokseen. Ja niinpä Agnes muutti, eikä Matthew olisi voinut olla iloisempi asiasta. Pari kuherteli minkä ehti.

On nämäkin kyllä jotenkin suloisia, mutta mutta... :D Piti nyt jollain verukkeella ottaa Agnes talouteen, koska Agnes. Ja sen nimen on peli ihan itse valinnut hänelle, koska en tiennyt kuin vasta yhdeksännen polven kohdalla, että kaupungintalolla voi muuttaa myös niiden lasten nimiä, jotka eivät asu samassa taloudessa (eli kun Roni vielä asui Le Noireilla, niin olisin voinut vaihtaa tämän neidin nimen). Mutta noh, Agnes on oikein kiva nimi, hyvä peli!

Teini-ikäistynyt Delia! Delia sai pienen makeoverin heti teiniksi kasvettuaan ja tyttö taisi innostua hiusväreistä nähtyään Agnesin. Noh, violetti sopii tälle likalle kyllä :>

Jonkinmoisen odottelun jälkeen sai Selene viimein aikaiseksi kosittua Asalaa, joka taisi hihkua vähemmän salaa onnesta kysymyksen kuultuaan, vaikka taisi ollakin sitoutumiskammoinen (ei taida Asalan elämänhaave sydämensärkijänä toteutua :D). 

Tietenkin vastaus oli myöntävä, mitä muutakaan? :''> Sitten halailtiinkin vähän kylmenevässä puutarhassa ihanan väristen lehtien keskellä, huu.

Ja alettiin suunnittelemaan häitä! Nämä kaksi ovat kyllä niin aww aww aww pariskunta, vaikka tykkäsin hirmuisesti myös Elrondista ja Asalasta yhdessä. Mutta yliopistolla pelatessani jotenkin jäi kummittelemaan ajatus näistä kahdesta yhdessä, koska halusin Selenelle loppujen lopuksi jonkun muikkelin kuitenkin. Hihi.

Pian juhlittiinkin sitten häitä, vaikkakin ihan kahdestaan vain takapihalla hääkaaren kera. Puettiinpa sitten näteimmät mekot päälle vaatekaapeista ja hankittiin äkkiä jonkinmoiset sormukset ja naimisiin pyyhältämään.

Awww. Tykkään kuvailla kyllä häitä simsissä, mutten järjestää mitään isoja kekkereitä, koska jotenkin äh. Jokin menee kuitenkin pieleen tai sitten vieraat ovat ihan plöö, koska pöh. Joskus sitä haluaisi vaan hallita kaikkea.

Mutta nämä ovat suloisia ♥ Tuitui.

Ja vielä ensimmäiset suudelmat vastanaineina :''>

Agnesin ja Matthewin suhteella oli luonnollinen seuraus, eh. Agnes pamahti raskaaksi ja päätti pitää vauvelin, vaikka isäkandidaatti olikin vähän nihkeä ajatuksesta. Raskaana olevat simit ovat niin suloisia mahojensa kanssa ♥

Selene oli aikas yllättynyt tästäkin käänteestä, muttei toisaalta pannut pahakseen uuden pienen nyytin tuloa perheeseen. Vaikka se nyytti olisikin hänen lapsilleen sisko-/velipuoli. Ja serkku ... Tämän perheen sukupuun tekeminen on niin ihanaa :D

Viimein koitti aika Agnesin synnytykselle ja sieltä tupsahtikin oikein kaunis tyttövauva!

Tyttö sai nimekseen Rheia ja hänestä tuli perheen pikkuinen silmäterä. Matthew oli kuitenkin edelleen nihkeä vauvan suhteen eikä osoittanut kauheasti välittämistä tämän suhteen. Tyhmä isi :<

Selene ja Nyx tulevat juttuun. Taisi olla synttärit menossa :>

Jup, tämmöinen meidän Nyxistä kasvoi. Oikein nätti lapsi, innokas lukemaan ja oppimaan uutta. Ja oppihan se puhumaankin! :D

Matthewin nihkeys uutta lasta kohtaan saattoi johtua osaksi siitä, että hän oli kyllästynyt Agnesiin ja kaipasi vaihtelua. Mies olikin löytänyt työpaikaltaan omasta mielestään parempaa seuraa eräästä Hilpasta.

Eipä Matthew kertonut Agnesille Hilpasta vaan hiiviskeli tämän selän takana minkä kerkesi. Lopulta Matthew myös muutti pois talosta, mikä ihmetytti Agnesia kovasti, mutta nainen luuli miehen kaipaavan vain omaa tilaa. Noh, eipä Agnes tiennytkään, että Matthew muutti uuden romanssinsa Hilpan luo ö_ö (piti saada vähän tilaa perheeseen ja Matthew ei muutenkaan innostanut enää mua, joten sai häipyä :D)

Kaunis Delia :''> 

Ja Lycus lapsena, oikein vilkas poika ö_ö

Nyx on niin nätti, aww. Rakastan alieneiden mustia silmiä, uijui.

Ja Lycus teini-ikäisenä. Näyttää jokseenkin vähän Ronilta ö_ö Ehkä. Noh, onhan ne sukuakin, lapsenlapsi ja isoisä.

Nyx teininä. Edelleen kyllä nätti ilmestys :''> 

Kaivattiin vähän lemmikkiä taloon, joten sellainen myös hankittiin. Tällainen pentuhauveli tuli taloon, se on poika ja sai nimekseen Muumi. Se näyttää muumilta...

Rheiakin on kasvanut taaperoksi, ja äiti kovin yrittää opettaa puhumaan. Rheia taitaa olla kaikista innokkain näistä kakaroista oppimaan puhumaan :D

Ja tässä koko suvun kuopus siis :''> Suloinen lapsi, perinyt isältään simmut ja tukan.

Ja tällä avioparilla menee mukavasti. Kuhertelevat minkä ehtivät puutarhan hoitamiselta ja romaanien kirjoittamiselta. 

 
Näiden makkarissa on tämmöinen tosi upee maalaus. En yhtään muista kuka maalasi, oiskohan ollut Janina, koska se kyllä maalaili tosi upeita maalauksia aina ö_ö Mutta tosi nätti ja romanttinen, tuo vähän väriä tuohon muuten niin tylsään ja vaaleaan huoneeseen (yngh, tää talo on ollut tällä tolalla monen sukupolven ajan ja on kyllä edelleen yhdeksennessäkin polvessa, siis siellä missä tällä hetkellä pelailen... pitäisi kyllä rempata koko huusholli uusiksi!).

Agnesin silmäterä :''> Isistä ei ole kuulunut, vaikka Agnes onkin yrittänyt olla yhteydessä, mutta jostain kumman syystä kaikki puhelut vain menevät vastaajaan. Eikä isi jättänyt uutta osoitettakaan, hmm...

Nyxin äiti tuli käymään joku yö :D

Talon vanhin lapsi pitää huolta Muumista, onhan tämä tyttö kyllä eläinrakas luonteeltaankin. Rakastan kyllä Delian hiuksia :''>

Ja tämä pariskunta on lähtenyt vähän luistelemaan, samoissa talvitamineissa. Noh, mätsäävät ainakin :>

N'aww, ne on niin rakastuneita.

Näin Agnes rentoutuu Rheian hoitamisen ohella :D 

Aikuiseksi kasvanut Delia. Piirteinä ulkoilmasim, kuumuuden ystävä, pelkuri, koiraihminen ja äkkipikainen. Ei mitään muistikuvaa elämänhaaveesta, olisiko ollut se joku musiikkiurajuttu? Tai jotain eläimiin liittyvää. Kuitenkin, meidän aikuiseksi kasvanut tyttö lähti musiikkiuralle kitaraa rämpyttämään :''> Oikein nätti tyttö kyllä, vaikka jotenkin se näyttää vähän vanhemmalta kuin onkaan.

Tyttönsä kasvettua aikuiseksi Elrond muutti pois Le Noireilta. Mies totesi, ettei häntä enää kaivattu talossa ja kaipasipa hän itsekin sitä omaa rauhaa (yksinäinen susi kun on). Heippa, Elrond!

Ja tässä meillä on Thaleia, Sunnivan tyttö. En muista onko tyttö tässä teininä vai aikuisena (ehkä aikuisena hmm), mutta mun piti ottaa tyttö pelattavaksi, mutta tyttö bugittikin. Sille ei voinut sanoa yhtään mitään, sitä pystyi vain pyytää lopettamaan :D Tai jotain. Kukaan ei voinut sanoa sille mitään. Resetoin sen monta kertaa ja toivoin, että Overwatchin asentamisen jälkeen ei enää bugittais, mutta nääh. Otin sen talouteen hetkeksi ja ajattelin jos se itse voisi kommunikoida muiden kanssa normisti, mutta ei, ei se itsekään pystynyt tekemään/sanomaan mitään muille. Harmi :< Niin nätti tyttö.

No, saipa tyttö makeoverin ja lähetettiin sitten takaisin asumaan äitinsä ja veljensä luo. Nuo silmät ovat kyllä nätit, taitavat olla Ekiltä (isältä). 

Tytön luonteenpiirteet ovat muuten herkästi innostuva, neuroottinen, sottapytty, toivoton romantiko ja yliluonnollisuuden epäilijä.

Jostain syystä en ikinä ottanut tästä tytöstä kuvia lapsena, mutta oh my god... Teininä ja aikuisena näpsin siitä melkein koko ajan kuvia!!! Tämä on siis Rheia, Agnesin tytär :''> Ja oih, katsokaa millainen kaunotar siitä kuoriutui kasvettuaan teiniksi. Ihan yllätyin, kun näin Rheian teininä, niiiiiin nätti.

Se on niin nätti ♥ Jumaloin tätä simiä, ah. Ja se on myös kiinnostava, innostaa pelata sillä ja oijoi. Yksi mun suosikeista kyllä. Tulee vähän mieleen Lumikki.

Onneksi otin Agnesin talouteen pelattavaksi ja kikkailin sen ja Matthewin kanssa, hoooooo. Muuten tätä simiä ei olisi syntynyt :''> ♥ Varoitan, Rheia-spämmiä luvassa välillä, koska näpsin siitä oikeasti aika paljon kuvia :D

Tyttö lähti yrittämään kitaransoittoa, muttei se kiinnostanut yhtä paljon kuin Deliaa. Ehkä tytön kiinnostukset ovat jossain muissa asioissa :>

Mitään hajua miksi otin kuvan tästä mielenosoituksesta. Olisko siellä ollut tuttuja? Ainakin Thor näyttää kävelevän tuolla, sinisessä paidassa, selkä tännepäin. Se Sunnivan eka sulho. Hmm ö_Ö

Rheia pyydystää perhosia (talvella? :D). Tää tyttö lähti alunperin harjoittelemaan alkemiaa sinne taikajuomashoppiin, tai mikä onkaan, mutta sitten erehdyttiinkin pyydystelemään perhosia. Ja nättiä kuvia tuli.

Joko on pyydystelty tarpeeksi ja mennään kotio? Vai keittämään liemiä? Ja miksi oot noin kaunis? :''''<

Kotio mentiin, mutta jokin taisi olla pielessä, kun Rheia tuijotteli niin huolestuneena taivaalle. Mitä näkyy, kultaseni?

Jaaha... :D Taitaa olla geeneissä tämä, että alienit tulevat perään. Tai sitten alieneiden oli tarkoitus tulla hakemaan tuolla pöydän ääressä istuvaa Nyxiä, joka oli ilmeisesti lukemassa logiikkaa.

Erehdyitte nyt henkilöstä arvon alienväki :< Rheia ei tykkää tästä yhtään.

Koittaa tyttö huutaa apua siskopuoleltaan (Nyx), mutta Nyx taitaa olla omissa maailmoissaan. Kyllä ne siut palauttaa, kun huomaavat ettet ollutkaan alien.

Ja niin Rheia palautettiinkin vielä samana yönä. Meiän tyttö tuli ehjänä, mutta vähän järkyttyneenä kotiin. Noh, ehkeivät ne enää nappaa, eiköhän alienit kerrasta oppineet :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti