lauantai 24. lokakuuta 2015

Le Noir - Aviomies kadoksissa

En ole pitkään aikaan postaillut, koska sims vähän jäi ja muut asiat innosti, mutta nyt teki taas mieli naputella simieni elämästä jotain (omaksi iloksi tätä kun teen). 

Huomasin kuvia muokkaillessani, että olen välillä ottanut enemmän kuvia ja sitten taas välillä vähemmän, joten joo :D Nykyään oon otellut vähän enemmän kuvia. Mutta kyllä näitä kuvia piisaa, että ei päästä ihan nopeasti sinne asti, missä oikeasti pelailen. Mutta juu, antaa näiden seiskapolven lapsukaisten nyt temmeltää.



Elrond Le Noir. Ronyan ainoa lapsi aikuisena tässä. Elrondin piirteet ovat arjen sankari, yksinäinen susi, ulkoilmasim, perhekeskeinen ja vaikeasti tavoitettava. Ja sen haave oli se.. Scientific Specialist :D Eli se haluaa tiede taidon kymppiin ja kohota ysi tai kymppitasolle joko lääketieteen tai tieteen uralla. Juu...

Kuten Sunniva, Elrondkin ottaa osaa yliopiston soveltuvuuskokeeseen. Saatiin muistaakseni pieni stipendi. Ja Elrond menee opiskelemaan tiedettä ja lääketiedettä (en muista tarkkaan, mitä nää on suomeksi, apua).

Selenekin tässä soveltuvuuskoetta pähkäilee. Sai saman stipendin kuin siskonsa, eli molemmat menevät opiskelemaan kuvataidetta :''>

Muuttoauto tuli hakemaan. Ja sitten vain yliopistolle mars!

Sunniva tekee vähän tuttavuutta uusien kämppisten kanssa. Sunnivasta sen verran, että hänen piirteensä ovat hyvä, virtuoosi, taiteellinen, huumorintajuinen ja sitoutumiskammoinen. Sunniva haluaa olla elokuvasäveltäjä.

Jopa yksin viihtyvä Elrond uskaltautui tutustumaan uusiin simeihin, ohhoh ö_ö

Selene kävi vähän kumauttamassa noita karkkikoneita ja kyllähän sieltä karkkia irtosi :D 

Kokeiltiin sitten mehupingistä. Selenen piirteet ovat paha, virtuoosi, karismaattinen, lipevä ja kylmäilmasim (en muista suomennettiinko se noin, mutta kuitenkin :D). Ja Selene haluaa olla tosi suosittu. 

Elrond tapasi eräässä yliopiston baarissa tämännäköisen naissimin. Hän on Asala Karam, ja kyllä siinä molemmat iskivät heti silmänsä toisiinsa. Elrondia taitaa vähän ujostuttaa :''>

Sunnivakin oli löytänyt seuraa Thor Francisista, jonka kanssa hän kävi useilla treffeillä.

Selene taasen heilasteli Matthewin kanssa, joka sattui asumaan samassa asuntolassa :D

Thor ja Sunniva olivat treffeillä taas. Hirveän vakava tuo Thor tuntuu olevan :<

Elrondkin kävi useammilla treffeillä Asalan kanssa ja oli tooosi ihastunut tähän nuoreen naiseen.

Niin ihastunut, että uskalsi jopa suudella tätä ensimmäisenä. Hyvä hyvä, Elrond! :D  
Asalaa ei moinen haitannut, olihan tunne molemminpuolinen ja pariskunta alkoikin seurustella :''> 

Siskokset taitavat olla kirjastossa tai siellä ylioppilaskuntatalolla ö_ö Noh, Sunniva kuitenkin motkottaa, kun Selene vain opiskelee koko ajan. Pitäisi sinunkin vähän opiskella, eikä vain juosta Thorin perässä!

Seleneä ei selvästikään inspaa muistiinpanojen kirjoittaminen luennolla. Oon muuten aina ihmetellyt, miksi tuolla on tuo tarjoilupöytä :D En ymmärrä sen tarkoitusta.

Sunniva kehittää musiikillisia taitojaan, eihän sitä muuten saavuteta elokuvasäveltäjän titteliä.

Kirjoittaa myös rakkauskirjeitä Thorille :D Nuo siniset simmut ja tuo vaalea tukka on niin hirveän nättejä Sunnivalla :''>

Aina ei jaksa opiskella, joten Elrond rentoutuu vähän pelaillen.

Sitten jaksaakin piirrellä kiemuraisia kaavioita taululle ö_ö ei sentään näytä matemaattiselta kaavalta.

Ja sitten tutkittiin jotain tuolla koneella.

Selene sai pienen makeoverin ennen kuin kaikki kolme lähtivät yliopistolta kotiin. Näillä kolmella en käynyt yliopistoa loppuun, koska yliopisto bugittaa joidenkin päivien jälkeen (sukupuut ja tutut katoavat simien tuttujen luettelosta ja kun olen yrittänyt ottaa simejä sitten takaisin naapurustoon, on jäänyt jumittaa latausruutuun). No, käytiinpä metsästelemässä heilat kuitenkin :D 

Yliopistolta tulivat siis mukaan Asala, Matthew ja Thor. Tässä on Asala. Asalan piirteet ovat taiteenvihaaja, poikkeava, herkästi innostuva, hurjapää ja sitoutumispelkoinen. Haaveena on sydäntensärkijä.

Tässä on Matthew Tellmer. Hänen piirteensä ovat huumorintajuton, sottapytty, perfektionisti, kleptomaani ja snobi. Haavena on rahakirstun kasvatus.

Thorista ei minulla ole kuvaa jostain kumman syystä, mutta Thorin piirteet ovat huumorintajuton, arjen sankari, kätevä, hyvä ja toivoton romantikko. Extrapiirteenä säästeliäs (ansaittu noiden sosiaalisten ryhmien kautta). Thorin haaveena on olla karismaattinen kitarataituri.

Elrondilla olikin pian yliopistolta takaisin tulemisen jälkeen "pikkuinen" yllätys Asalalle :''> Mies veikin naisen naapuruston kauniiseen puistoon (en ollutkaan tätä aiemmin tajunnut, että Riverviewissä on tuommoinenkin paikka ö_ö) ja päätti kosia aivan yllättäen kauniin sormuksen kera.

Asala oli tietenkin yllättynyt tästä yhtäkkisestä kosinnasta, muttei miettinyt kuitenkaan kauaa vastaustaan. Kiljaisun sävyttämä "kyllä" loihti kyllä hymyn Elrondin kasvoille.

Aww, on ne kyllä niin suloisia yhdessä :''> Tykkään tästä parista ihan hirvittävästi, ne sopii yhteen ja ovat niin suloisia. Varsinkin kun Elrond on vähän jotenkin reppanan oloinen ja Asala tuommoinen räväkämpi ja menevämpi niin ne tasapainottaa toisiaan. Huijui ♥

Kotona sitten mentiinkin heti jakamaan uutiset Janinan kanssa (ja Elrond onkin jotain sukua Janinalle, kun Elrondin äiti Ronya on Janinan pikkuserkku. Joten Elrond on Janinalle pikkuserkun lapsi :D no, eipä sillä väliä).

Ja olihan Janina hyvinkin iloinen kuultuaan iloiset uutiset :''> Heti soiteltiin myös äidille (Ronya), koska eihän äidille voi jättää kertomatta kihlausuutista.

Myös Sunnivalla ja Thorilla sujui hyvin, eikä kauaa kulunut siihenkään, kun Sunniva vei Thorin ulos eräs kaunis syysilta ja päätti uskaltautua kysymään ratkaisevan kysymyksen.

Eipä Thorilla tietenkään ollut mitään avioliittoajatusta vastaan :''> Vaikka mies niin vakavalta vaikuttikin, niin ei se ihan niin vakava taida ollakaan. Mutta Sunniva, sitoutumiskammoinen sim, naimisiin? Ei varmaan hyvää seuraa... 

Ja Ronista tuli vanhus. Sininen tukka kaikkosi ja tilalle kasvoivat harmaat hapset. Taisi jäädä eläkkeellekin meidän astronauttivanhus :>

Halloweenin tullen alettiin porukalla kaivertaa kurpitsoja. Taisipa jok'ikinen talouden simeistä kaivertaa jonkinmoisen kurpitsan. 

Kurpitsat pistettiinkin sitten pihalle valaisemaan pimeitä syysöitä. Tosi kivannäkösiä, jos oikeastikin osaisi ja viitsisi :>

Halloweenistä puheenollen, meidän tyttö Sunniva lähti käymään vähän Halloween bileissä naapurissa. Ihmettelin että mitä ihmettä se on pistänyt päälleen, mutta tajusin sitten, että ne oli naamiaiset (obviously), niin jaaha. Seksikästä merirosvoa yrittää olla?

Myös Selene ja Matthew päättivät virallistaa suhteensa näin ennen talven tuloa. Kaikki kolme paria kipittivät naimisiin pienin seremonioin (enkä räpsinyt kuvia tietenkään), joten juhlia kyllä talossa riitti.

Talvi on kyllä simsissä niin nätiä ♥ Vaikka nuo lumiset päivät, mitkä estää lasten menon kouluun on ärsyttäviä >:(

Kuten vähän arvata saattoi, meidän sitoutumiskammoinen Sunnivamme ei hirvittävän kauaa Thorin käsipuolessa viihtynyt. Sunniva pisti poikki Thorin kanssa ja Thor sai lähteä muualle. Mutta eipä Sunniva jäänyt yksin, hän oli ennen avioeroa löytänyt oikean mukavan Eki nimien miekkosen.

Eki vietti paljon aikaa Le Noireilla, muttei kuitenkaan muuttanut sinne asumaan. Eki asusteli näes isolla maatilalla vanhempiensa kanssa, ja Sunniva pohti sinne muuttamista. Kannattaisikohan ensin katsoa, että tykkäätkö siitä miehestä niin paljon? ö_ö

Asalasta ja Selenestä oli tullut hyviä ystäviä saman katon alla asuessa. Molemmat viettivät päivänsä lähinnä kotona, koska Selene kulutti aikansa kirjoittamalla kirjoja (hän halusi kirjailijaksi niin kovin) ja Asala piti huolta talosta ja puutarhasta (ja huolehtisi tulevista lapsistakin). 

Asala taisi vain olla vähän ihastunut Seleneen, mutta eihän siitä tarvitsisi huolehtia. Eihän?

Ilmeisesti Sunniva oli hyvinkin tykästynyt ja rakastunut Ekiin, sillä hän alkoi olla pieniin päin ja synnytti lopulta ensimmäisen lapsensa, pojan nimeltä Chryses. Nimiteemana kahdeksannelle polvelle toimii öö, olisko ollut jotain antiikin mytologian nimiä? Antiikin Kreikan ja Rooman mytologiaa, juu.

On Sunniva kyllä niin äidillinen Chrysesinsä kanssa :''>

Kun perheenlisäystä alkoi olla näkyvistä, päättivät Janina ja Roni muuttaa pois talosta. He eivät kuitenkaan muuttaneet hirvittävän kauas vaan ihan naapuriin, viereiseen taloon.

Selene kävikin välillä katsomassa vanhempiaan, joista myös Janina oli ikääntynyt viimein vanhukseksi. Kaunis harmaahapsi.

Olen tainnut jättää paljonkin räpsimättä tässä välissä :D Noh, Asala ja Elrondkin saivat perheenlisäystä. Tässä onpi heidän tyttärensä Delia, joka peri isänsä kauniit siniset silmät. Ihanainen tyttö perheeseen :''>

Ja tässä onpi Chryses taaperoksi kasvaneena. Ja sininen tukka ponnahti taas esiin, taitaapa tulla Sunnivan isältä Ronilta, koska suvussa ei muita sinitukkia olekaan (Ronin äidin Karanen lisäksi).

Sunniva ja Eki saivat myös toisen lapsen, tyttären nimeltä Thaleia. Tyttären saamisen jälkeen Sunniva muutti lastensa kanssa Ekin luokse, mutta piti kuitenkin edelleen yhteyttä sisareensa ja muuhun perheeseen.

Isi opettaa tytärtään puhumaan. Eipä taida Deliaa kauheasti kiinnostaa sanat, joita isi toistelee.

Ilmeisesti Elrond saa lopulta opetettua tyttärelleen jonkin sanan :D Ettei vain olisi lääkärisanastoa, Elrond kun on lääkärialalla töissä.

Delia on kyllä hirmu suloinen taaperona :''> Taaperot nyt on aina suloisia.

Myös Elrondista ja Matthewista on tullut hyviä ystäviä saman katon alla asumisen johdosta. Taitavat olla välillä kovin leikkisiäkin toistensa suhteen :D

Vaikka Matthew ei vaikutakaan siltä, että häntä sattuisi kiinnostamaan avaruus, niin häntä kyllä kiinnostaa (Matthew on muuten poliisiuralla).  Monena yönä Matthew tiirailee kaukoputkensa kanssa taivaalle, jokin yö taisi löytää tähdenkin.

Selenekin on myös viimein raskaana :> Nainen puurtaa raskaanakin ollessa yömyöhään saakka romaaniensa parissa. Hyvin taitaa myydä meidän neiti.

Ja eräs yö sattui juuri se, mitä Matthew minä oli salaa toivonut. Avaruusoliot tulivat. Matthew oli ollut varma, että avaruudessa liikkui jotain ja eräs sateinen yö hän itse näki ne kirkkaat valoot heidän tonttinsa yllä.

Tietenkin uteliaisuuttaan Matthew meni lähemmäs katsomaan valoja, mutta joutui samalla valosäteen sieppaamaksi, aivan kuten kaikissa elokuvissa. Viimeiset huudot olivat hyvin hätääntyneitä, mutta eiköhän mies tulisi takaisin ehjin nahoin.

Delia on söpö ♥ Ja aivan ihana syöttötuoli :D

Selenen maha vain kasvaa kasvamistaan. Sunniva tykkäsi raskauksistaan, mutta Selene haluaisi vain jo eroon raskausmahastaan ja epämukavasta olosta ja selkäkivuista. Syntyisi jo!

Asala on oikea puutarhan hengetär. Hän onkin hoitanut sitä Janinan pois muuttamisen jälkeen urakalla ja tykkää kyseisestä puuhasta paljon.

Viimeisiä viedään Selenen raskaudessa sekä hänen viimeisimmässä romaanissaan. Taitaa pian olla valmis sekä vauva että romaani.

Ja näinhän se on, että vaavi syntyy aivan yllättäen. Matthew on edelleenkin kadoksissa, miestä ei ole näkynyt sitten sateisen yön, ja Selene on ollut huolissaan, mutta pojan syntymä hieman lohduttaa häntä. Poika sai nimekseen Lycus.

Lycuksen syntymän jälkeen Selene tunsi olonsa edelleen hyvin yksinäiseksi. Hän alkoi myös väsyä vauvan hoitoon, unettomiin öihin ja rauhattomiin päiviin. Hän tukeutuikin paljon Asalaan, joka auttoi mielellään ystäväänsä, mutta yhtäkkiä jokin tuntui molemmista muuttuneen.

Asala ei ollut päässyt irti pienestä ihastuksestaan Seleneen, ja Elrondin ollessa töissä ja Matthewin kadoksissa, Asala ei voinut mitään kasvaville vaaleanpunaisille tunteilleen. Selenekään ei voinut kieltää, etteikö olisi ihastunut ystäväänsä, eikä kumpikaan naisista voinut pian kieltää sitä toisiltaan.

Vaikka toisaalta koko juttu tuntui heistä väärältä, lähinnä sen takia että he hiiviskelivät salaa Elrondin (ja Matthewin) selän takana, se tuntui heistä molemmista myös niin oikealta ja hyvältä. Lastenhoidon ohessa he kävivät välillä yhdessä kaupungilla, viettivät pieniä salaisia hetkiä joen varrella ja jakoivat ujoja suudelmia muiden silmiltä piilossa.

Kun aikaa kului, ei Asalan ja Selenen juttu ollut enää vain keveää humputtelua ja ujoa ihastusta, siitä kehittyi kunnon suhde. Asala poti tietenkin huonoa omatuntoa Elrondin vuoksi, mutta kumpikaan naisista ei halunnut tuoda heidän suhdettaan päivänvaloon, ei vielä.

Siispä naiset tapailivat salaa illan hämärinäkin tunteina puistossa, kun Sunniva hoiti lapsia ja Elrond oli töissä. Ja he puhuivat suhteen paljastamisesta, mutta kun jotain odottamatonta tapahtui, jäi kertominen taka-alalle.

Matthew saapui yhtäkkiä takaisin kotiin, kantaen sylissään pientä nyyttiä. Erikoisinta koko jutussa oli se, että vaaleanpunaiseen kankaaseen käärittynä oli vauva, vihreä vauva, joka herätti kysymyksiä koko naapurustossa. Mistä sellainen oli tupsahtanut? Kuka oli lapsen äiti? Ja oliko Matthew sen isä?

Matthew ei kertonut kenellekään, mitä hänelle oli tapahtunut poissaolonsa aikana, ei edes vaimolleen Selenelle. Hän keskittyi vain hoitamaan pienokaistaan ja käymään töissä. Lopulta eräs ilta hän viimein suostui raottamaan matkansa salaisuuksia Selenelle, joka ei ollut uskoa korviaan. Avaruusolentoja? Avaruusalus? Tähtiä?

Kaikista eniten järkyttynyt Selene oli siitä, kun Matthew kertoi olevansa vihreän nyytin isä. Matthew kuitenkin kertoi, ettei ollut pettänyt tätä mitenkään, että hän itse oli ollut raskaana ja kantanut vihreän nyyttinsä. Sitä Selene ei ollut niellä, ei todellakaan.

Vaikka kaikki taloudessa ja naapurustossa olivat järkyttyneitä Matthewin yhtäkkisestä oudosta paluusta vihreän nyytin kera, sai pieni vauva jäädä Le Noirien luo. Vauva sai nimen Nyx (tarkoittaa yötä :''>) ja oman kehdon lastenhuoneessa.

Selene oli hyvin epäluuloinen vauvaa sekä Matthewin kertomaa kohtaan aluksi, mutta vietettyään aikaa vihreähipiäisen vauvan kanssa, hän alkoi todella pohtia avaruusolioiden mahdollisuutta. Olihan Matthew ennenkin höpöttänyt niistä, tiiraillut taivaalle, ja katoamisyönä taivas oli ollut täynnä valoja.

Vaikka Selene aluksi vierastikin Nyxiä, hän lopulta tottui tähän ja hoiti tätä kuin omaa lastaan. Olihan Nyx tavallaan hänen lapsensa, jos Matthew oli tämän isä.

Matthewin kotiin saapumisen jälkeen Asala ja Selene olivat pistäneet suhteensa hetkeksi jäähylle, mutta pian kaikki palasi taas ennalleen. Molempien miesten ollessa töissä naiset kuhertelivat sohvalle televisiota katsellen, mutta eräänä iltana joku yllätti heidät muhinoimasta.

Se oli tietenkin Matthew, joka ensin hämmentyi, mutta sitten suuttui koko asiasta. Asala vetäytyi takavasemmalle Selenen jäädessä selittelemään tekojaan, jotka Matthew arvasi hyvinkin nopeasti.

Matthew sai Selenestä irti kaiken mahdollisen tiedon tämän ja Asalan suhteesta. Selene ei yrittänyt hirveästi olla puolustuskannalla, mutta yritti kovasti hoitaa tilannetta rauhallisesti, ei hän halunnut huutoa ja riitelyä taloon, jossa oli pieniä lapsia. Mutta Matthew ei ajatellut samalla tavoin, hän tunsi olonsa hyvinkin petetyksi ja antoi äänensä kaikua talossa, kunnes väsyi riitelyyn. Asioita ei saatu selvitettyä yhdessä illassa.

Tässä olisi meidän Lycus taaperona. Ihanaa että nuo siniset silmät kulkevat suvussa noin hyvin :''>

Ja kyllä, se on Delia lapsena :''>

Kun Matthew oli kerta saanut tietää Asalan ja Selenen suhteesta, koki Asala viimeinkin ajan sopivaksi kertoa Elrondille. Heidän väliensä selvittely sujui huomattavasti keveämmin ja vähemmällä huudolla kuin toisella pariskunnalla.

Elrond ei tietenkään ilahtunut kuulemastaan, kukapa nyt ilahtuisi pettämisuutisista, mutta päätti säästää loukkaukset ja vihan kuntosalille. Tietenkin hänellä oli kysymyksiä ja piikittelyä kielellään, mutta hän hillitsi itsensä ja hoiti asian niin maltillisesti kuin kykeni. Molemmat olivat samaa mieltä siitä, että eropaperit olisi kirjoitettava ja niin he tekivätkin. Tämä avioliitto raukesi.

Ja loppuun vielä vähän lapsukaisia. Tässä onpi Chryses, Sunnivan esikoinen :''> Sinistä tukkaa pukkaa tässä suvussa näköjään.

Delia ja Chryses leikkivät joskus yhdessä, käyväthän he samaa koulua. Hyviä ystäviä heistä ainakin on tullut.

Ja tässä vielä sitten Nyx taaperona :''> Ihanat nuo terävät korvat. Ainakin näyttää tästä kulmasta teräviltä, kai ne muutenkin on ö_ö 


Joo, saa nähdä jos jaksaisin postailla vähän useammin nyt taas, mutta koska omaksi iloksi pelailen, räpsin kuvia ja tänne heitän, niin en osaa sanoa mitään. Mutta varmaan taas Le Noireja ensi kerralla, koska se on rakkain perhe kolmosessa mulle ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti