keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Le Noir - Lemmenloitsuja ja rupikonnia

Jep, Le Noireja. Ja kuvia tulee vain lisää koko ajan, kun en malta olla pelailematta ysipolven teineillä/nuorilla aikuisilla. Aaa, jospa näissä kuvissakin päästäisiin sinne joskus :''>


Kotona ollaan taas eikä juuri mikään ole muuttunut. Rheia on tosin alkanut harjoittaa logiikkaansa, pitäähän sitä noidalla terävä pää olla.

Tätä tyttöstä oli kyllä niin ikävä, kun nuo loput olivat yliopistossa ♥ On se vaan niin ihana sim :''>

Delia tykkää olla kotona rakkaan Muumi-hauvelin luona. Koko ajan rapsuttamassa ja hoivaamassa toista :''>

Ei mitään muistikuvaa miksi Chryses kävi tunteelliseksi keskellä yötä ö_ö Uu ja Rheian tanssiaiskuva seinällä! :D

Taas alkoi Rheiasta kuvien näpsiminen kun päästiin kotinaapurustoon takaisin :D Tykkään siitä vaan niin hirveesti (ja edelleenkin tykkään, vaikka oonkin sillä aika paljon ja kauan pelaillut). Taustalla taitaa olla Asalan keskeneräinen hiiieeno taulu. Huu.

Murunen ♥

Delia kutsui yliopistolta tämän miehen, jonka nimeksi osoittautui Kyle Heilman, tai sinnepäin :D Mies muutti Delian perässä Riverviewiin, mutta ei Le Noireille vaan ihan omaan taloon.

Ennen muuttamista sai kyllä ilmaisen makeoverin :> Nyt hus pois Le Noireilta.

Rheia on vieläkin teini, mutta haluaisi olla jo aikuinen niin kuin sisaruksensa. Kyllä sä vielä sinne ehdit, älä kiirehdi.

Delia ei ole ainoa, joka huolehtii Muumista. Lycuskin käyttää koirulia välillä kävelyllä.

Asalan alkaessa olla hyvinkin vanha jonkun on pakko ottaa puutarhanhoito kontolleen. Ja se joku on Nyx, joka tykkää puuhailla perheen puutarhassa mielellään. Sen kun ei tarvitse nukkua niin se ehtii puuhailla kasvien parissa öisin.

Lycus on aloittanut liikuntaharrastuksen kunnolla armeijauraansa varten.

Asala jaksaa yhä maalailla, vaikka puutarhassa kykkiminen rasittaakin selkää. Maalatessa voi sentään olla miten päin vaan ja sutia kangasta siveltimellä niin verkkaasti kuin tykkää. Ja kyllähän tämä nainen maalaa hienoja tauluja. Hassua vaan että se on taiteenvastainen sim :D

Chryses ottaa tädin vaimosta mallia ja maalailee myöskin. En yhtään muista mille uralle Chryses meni vai menikö millekään. Todennäköisesti meni ö_ö Olisiko ollut joku politiikka tai bisnes tai jotain?

Chrysesin ja Delian tanssiaiskuva teinivuosilta :''> Oli ne kyllä aikamoisia söpistyksiä silloin, vaikkeivät enää yhdessä olekaan. 

Rheia on viimein kertonut perheelleen todellisen syyn eliksiiripuodissa norkoiluun, ja perhe on hänen noituutensa hyväksynyt, vaikkakin pienellä varauksella. Rheia ei oikeastaan saisi harjoittaa taikuuttaan kotona, mutta eihän se haittaa, jos muut ovat poissa ja Rheialla on koko talo itsellään käytössä? Eihän?

No, oppiipa meidän noita koko ajan jotain uutta :''>

Lycusilla on ikävä Sharonia, sitä kasvisimiä yliopistolta. Niinpä nuori mies on päättänyt tarttua kynään ja runoilla Sharonille vaaleanpunaisia riimejä :''>

Rheia kutsui ihastuksensa (taisin sanoa sitä poikaystäväksi äitinsä häissä ö_ö) kylään ja heti alkoi viuhtomaan taikasauvalla. Ei tainnut poika tykätä.

Kokeiltiin sitä onnekkuusloitsua poikaan ja hyvin onnistui :''> 

Mitä ilmeilet? ö__ö Kyllä se sun loitsu onnistui.

Rheialla oli muutkin kuin loitsut mielessä :''> Mentiin vähän ihastusastetta pidemmälle ja jaettiin ensimmäinen suudelma viimeinkin.

Ensisuudelman jälkihuumassa on hyvä pyytää toista seurustelemaan. Vai onko? No, ilmeisesti nimetön poikamme oli yhtä huumassa ja suostui Rheian pyyntöön.

Rheian ensimmäinen poikaystävä :''> Eikä kyllä tule olemaan viimeinen, ei ei... Tämä tyttö ei jää yhden simin naiseksi.

Nyx maalailee saavuttaakseen lopulta dna-profiloijan paikan urallaan. Ihmettelin kyllä ensin, että miksi poliisiuralla tarvitaan luovuutta, mutta totta kai veriroiskeiden analysoitiin tai jotain :D Nyx maalaa kyllä hyvin, mutta harmi vaan aika moni sen tauluista on tähän mosaiikkityyliin maalattuja.

Delia heräsi eräänä yönä kovaan myllerrykseen mahassaan eikä saanut enää sen jälkeen unta. Kurkkua kuivasi ja kuvotuksen tunne tuntui nousevan ylös vatsasta.

Delia joutuikin halailemaan vessanpönttöä osan yöstä, eikä kyennyt ymmärtämään pahoinvointiaan ennen kuin oli käynyt hakemassa raskaustestin kaupasta. Voi kyllä, meidän Deliamme on raskaana :''> Mutta kuka mahtaa olla lapsen isä? Kyle?

Parhaimmat ystävät ovat edelleen parhaimmat ystävät, vaikka Chryses vähän tekikin tuhojaan näiden naisten välillä. Kun Delia ei saa unta, Nyx valvoo hänen kanssaan, vielä tietämättömänä ystävänsä raskaudesta.

Mutta Delia ei pysty pitämään salaisuutta sisällään ja kertoo totuuden Nyxille piakkoin. 

Nyx on aluksi hämmentynyt, ei hän ollut osannut odottaa Delialta tämmöistä uutista vielä pitkään aikaan. Punatukkainen nainen kun oli aina puhunut avioliitosta ja muuttamisesta omilleen ennen lasten hankkimista.

Nyx kuitenkin tokenee hämmennyksestään ja onnittelee Deliaa tulevasta perheenlisäyksestä. Lapsen isästä hän ei kysy, vaikka kysymys kaihertaakin hieman mieltä. Ei kai Kyle? Vastahan mies muutti kaupunkiin, eivätkä Delia ja Kyle vaikuta kovinkaan läheisiltä. Eikä Delia kerro sen enempää.

 
Delia oli lueskelemassa jotain kirjaa, kun Saria tupsahti uurnastaan kummittelemaan. Ikävä Sariaa, oli niin kiva sim :< Ja se yhdessä Karanen kanssa oli niiiiin ihana.

Delia ei kuitenkaan innostunut isoisoäitinsä (huuu, isoisoäiti :''>) näkemisestä, pelkuri kun on.

Raukka pyörtyi keskelle makuuhuoneen lattiaa Sarian haamun liihotellessa tiehensä :< Reilua, Delia kantaa sinun lapsenlapsenlapsenlastasi!

Eräs päivä Delia koki tarpeelliseksi jutella kahdestaan Chrysesin kanssa. Miehellä ei ollut aavistustakaan mistä mahtaisi olla kyse, mutta kun Delia oli niin vakava ja vaitonainen, alkoi miehen mielessä tajuamisen kello kumahdella.

Voi kyllä. Delia halusi puhua Chrysesin kanssa heidän taannoisesta lipsahduksestaan Nyxin selän takana. Lipsahduksesta ja sen jälkeisestä seurauksesta.

Delia kertoi olevansa raskaana ja odottavansa miehelle lasta. Chryses luonnollisesti järkyttyi, ei hän ollut laisinkaan odottanut tällaista seurausta heidän kahden välisestä kohtaamisesta Delian työpaikalla.

Mies ei kuitenkaan vaikuttanut jäävän turhan huolestuneeksi asiasta. Delia olisi fiksu ja pitäisi asian salaisuutena, eikö niin?

Koko konkkaronkka lähti kevätriehaan. Kahdeksannen polven lapsoset päättivät vähän pelailla yhdessä :>

Näytät vähän hamsterilta, kultaseni :>

Ei tainnu mennä Chrysesin heitto hyvin. Mahtavatkohan Delian kertomat uutiset kummitella mielessä?

Rheia lähti kokeilemaan tätä masiinaa, enkä muista yhtään mitä kone mahtoi sanoa :D

Ja Lycus yritti kalastella pusuja ohikulkijoilta, aivan niin kuin isoäitinsä muinoin :D On niissä kyllä samaa näköä, Janinassa ja Lycusissa siis.

Nää jäätelöt on söpöjä :''>

Nyx ja Chryses lähtivät myös kokeilemaan tätä aparaattia.

No noinkohan? ö_ö Kun Chryses on hilpaissut Delian sängyssä? Ei taida kone aina tietää kaikkea, mutta ovathan nämä kieltämättä ihana pari ja varmasti voisivat olla pitkään yhdessä, jos joku ei vain mokailisi koko aikaa (tai joku kehittäisi draamaa täällä ruudun toisella puolella :D)

Raukka yritti jääiskua johonkuhun, mutta taika osui omaan nilkkaan :< Siellä se hytisi sitten.

Ja kyllä äitiinkiin pitää välillä kokeilla loitsuja :D Äiti vaan näyttää niin pelokkaalta, en ihmettele.

Delia jaksaa hoitaa hauvaa ♥ Se taitaa olla melkein ainoa tässä talossa, joka oikeasti hoitaa kunnolla Muumia, muut vaan ovat kiireisiä muissa asioissa :<

Kutsuttiin isäpappa kylään. Elrond on harmaantunut sitten viime näkemän, mutta noh, eipä sille voi mitään, kun ikä alkaa painaa.

Kun Elrond kerta on lääkäriuralla ja tarpeeksi korkealla, niin kyseltiinkin vähän vauvan sukupuolta :''> Elrond kokeilikin tyttärensä masua ja kertoi sitten tarkan arvionsa.

IT'S A GIRL! :D Jeee.

Teini on neiti, vaikka kuinka olisi noita. Ei tee piloja, mutta rikkoo kylppärikalusteita taioillaan :D

Nyx maalaa edelleen niin kauniisti, mutta pois nuo mosaiikit.

Jos ei ole mosaiikkia, niin sitten on traagista. Mitä?

Delia taisi opettaa Muumia istumaan tai maahan tai jotain vastaava. Onhan sillä aikaa, kun on raskaanakin :>


Nyx ja Chryses vain söpöilevät eikä Nyx ole laisinkaan tietoinen siitä, että hänen miehestään on tulossa isä. 

Nää on oikeasti ihania enkä periaatteessa haluais niiden välille mitään kitkaa, mut kun... :D 

N'aww, niin sulosia :''>

Oiskohan Asala maalannu possuja?

Delia synnytti lopulta pienen tyttövauvan, joka sai nimekseen Vanja. Tämän sukupolven nimiteemana ruotsalaiset nimet :> Ja näyttää tuo pahuus sekä sekopäisyys vaan kulkevan suvussa ö__ö useimmiten pyöritän noppaa juu, joskus valkkaan jonkun tietyn piirteen, jos on suunnitelmia simiä varten :D

Tuore äiti niin suloisena tyttönsä kanssa :"> Taitaa olla mammamateriaalia.


Simsin vauvat on ihania, harmi vaan ettei niille ole hirveesti toimintoja. Noh, kumminkin.

Tuore isäkin on kiinnostunut Vanjasta ja auttaa välillä Deliaa tytön hoidossa, Nyxiltä salaa tietenkin. Taitavat isälliset vaistot heräillä ö_ö

Saako pikkuinen Vanja Chrysesin pohtimaan mutkikasta tilannettaan?


Taisipa saada. Chryses vei Delian puistoon eräs päivä, tarkoituksenaan jutella naisen kanssa kunnolla. Vanjan hoitaminen oi saanut Chrysesin ajattelemaan tulevaisuutta ja tunteitaan Deliaa kohtaan.


Chryses kertoikin Delialle, mitä hänen mielessään oli ja mitä hän oli pohtinut tytön hoitamisen ohessa. Delia ei ollut hirvittävän yllättynyt, hän oli jopa mielissään tästä käänteestä, joka oli tapahtumassa. Ei hän ollut koskaan päässyt Chrysesistä kunnolla yli, ja hänellä oli edelleen tunteita miestä kohtaan.


Siispä näiden kahden välit alkoivat jälleen lämmetä, kumpikaan ei voinut kiistää edelleen kyteviä tunteitaan toisiaan kohtaan.

Että semmoista näiden kahden kanssa :''> Ne on vaan niin suloisia.


Meidän Rheia pikkuinen on kasvanut nuoreksi aikuiseksi ja oh god, se on niin kaunis, edelleen ♥___♥ Enemmän siinä on isäänsä kuin äitiään, isältä hiukset ja silmät ja kasvojen muotoakin. On se niin kaunis aaa.


Rheian piirteet ovat hajamielinen, kleptomaani, onnekas, kaikesta kiinnostunut ja vaikeasti tavoitettava. Elämänhaaveena olla zombimestari, eli kymmenen zombia naapurustoon riehumaan ö_ö Katsomaan toteutuuko tämä ikinä.


On se vaan ihana :''>


Kun Delia on kiireinen vauvan kanssa, hoitaa Rheiakin Muumia :>


Perhosten metsästystä taas, jos sattuisi eliksiirejä varten tarvitsemaan jotain. 


Sekä myöskin noituuden harjoittamista. Kyllä sä siitä paremmaksi tulet :''>


Chryses kertoi lopulta Nyxille totuuden Vanjasta ja Deliasta, eikä alienneitokaisemme ollut mitenkään hyvillään uutisista. Chryses myös kertoi, ettei voisi jatkaa suhdetta Nyxin kanssa enää, koska rakasti Deliaa ja halusi olla tämän kanssa.


Vaikka Nyx tunsikin itsensä petetyksi (voi elämä, se mies petti teidät molemmat :<), ymmärsi hän toisaalta Chrysesiä, joten hän ei nurissut vastaan vaan antoi miehen mennä. Surullinen Nyx tietenkin oli :< Voi meidän pientä, kyllä sulle jostain vielä kunnon mies löydetään!


Rheia testaili vähän tuli-iskua ulkona ja hmm...


Ei ollut viisasta :D Syttyipä sitten toki tulipalo ja kaikki hyppimässä kauhuissaan tulipaloa. No, saatiin me se sammutettua.


Chryses ja Delia palasivat siis yhteen, nyt kun Chrysesin ja Nyxin välit olivat selvitetty.


Selene tykkää hoitaa Vanjaa myös :''> Onhan se sentään lapsen isotäti. Taitaa kaivata myös lisää pienten jalkojen tepsutusta taloon... :''>


Delia pisti kosinnaksi eräänä päivänä, vaikka hän ja Chryses eivät olleetkaan olleet kauaa yhdessä. Mutta Delia koki, että hän halusi virallistaa suhteen mahdollisimman pian, hän halusi jo omaan taloon miehensä ja pienen tyttärensä kanssa.


Eikä Chrysesillä ollut mitään Delian kosintaa vastaan, mies vastasi myöntävästi ja kihlasormuksia vaihdettiin :>


Taidan tykätä näistä enemmän yhdessä kuin Nyxistä ja Chrysesistä :D


Rheia päivitti yläkerran vessan lavuaaria, kai ö__ö Taioillaan siis.


Ja tässä meillä onpi hurmaavaksi taaperoksi kasvanut Vanja :''> Isäänsä näyttää tulleen. Isän silmät ainakin ja vaalea tukka tulee myös siltä puolelta, hyvin todennäköisesti Sunnivalta (Chrysesin äiti). 

Pohdinkin tuossa, että mistä ihmeestä Sunnivalle tuli vaalea tukka, kun Ronilla oli siniset hiukset ja Janinalla ruskeat. Varmaan sitten Kia-Romyltä, jonka muistan olleen blondi. Muuten en muistakaan ö_ö


Tyttö tuntui olevan kiinnostunut musiikista niin kuin äitinsäkin :>


Rheia lentelee luudalla, sateessakin. Pistäisit edes jotain lämpimämpää päälle ö_ö


Chryses ja Nyx tulevat edelleen toimeen, vaikka ovatkin jokseenkin etäisiä. Mutta pitäähän sitä tulla toimeen, kun on Rheian valmistujaisetkin.


Meidän tyttö valmistui hyvin arvosanoin, jee :''> Vaikka ihan turha tuo valmistujaishömpötys, pöh.


Törmättiin samalla reissulla Sunnivaan, joka joutui Rheian taikojen uhriksi, sori :D


Taidettiin ensin sytyttää täti (juu, se on Rheian täti) tuleen...


...ja sitten iskeä jääiskulla Sunnivan viilentämiseksi. Taisi vaan viilentyä liikaa, voi raukkaa :D 


Isi opettaa pientä Vanjaa potalle. Hyvä että Chryses todellakin sitoutuu tähän touhuun ö_ö


Selenekin tykkää puuhailla Vanjan kanssa edelleen. Usein nämä kaksi leikkivät keskenään :>


Rheia käväisi äitinsä luona kylässä katsomassa pikkuveljeään, jolla sattuikin samana iltana olemaan synttärit.

Tällainen lapsi Zephyristä kuoriutui. Sinistä tukkaa pukkaa Agnesin biologiselta isältä (Ronilta). Ja violetit silmät taitavat olla joku geenimutaatio? Oh boy.


Jätettiin pikkuveli nukkumaan ja mentiin itse ulos vähän loitsimaan ja kehittämään taikataitoja.

Meiän tyttö oppikin lisää taikoja, jee :D 


Ja heti piti olla kokeilemassa itseensä lemmenloitsua. Tykkään kyllä tuosta loitsusta, oonkin sen kanssa kaupungin rakkauselämää vähän yrittänyt sekoittaa :D


Kokeiltiinkin sitten seuraavana aamuna loitsun toimivuutta ja kutsuttiin Rheian kouluaikainen kaveri kylään. Kanerva taisi olla nuoren naisen nimi.


Kyllähän ne hetken juteltuaan lähtikin sitten pussailemaan ihan itsestään ja ihastuivat :''> Jee, pikaromansseja siis tiedossa :D 


Rheia taisi kyllä tykätä lähemmästä tuttavuudesta Kanervan kanssa. Vai miksi muuten muka tuollainen ilme? ;>


Rheia taisi juu tykätä ja siinä sitten tutustuttiin vähän paremmin.


Ja lopulta siirryttiin makkarin puolelle vielä huvittelemaan. Rheia, muista että sulla on jo joku ö_ö Se kouluaikainen poikaystävä. Jota ei ole nähty pitkääään aikaan.


En yhtään muista kehen kokeiltiin rupikonnakirousta, mutta joku tuttu taisi olla :D


Niin veikeän näköistä :D


Rheia lähtikin sitten kaupungille huvittelemaan uusien loitsujensa kanssa. Älä sitten mee liian pitkälle :<


Heitettiin pahaa aavistamatonta mummelia zombifiointi liemellä. Taka-alalla Rheian isä, Matthew, joka näyttää vanhenneen.


Mummeli muuttuikin zombiksi...


...ja vajosi suoraan maan läpi ö_ö Miten vaan...


Ilmeisesti Matthewin rakas, Hilppa, oli kuollut, joten Rheia päätti vähän piristää isäänsä ja iskeä tätä lemmenloitsulla.


Tulihan siihen mieheen vähän pirteyttä :D Taidettiin sen jälkeen iskeä vielä rupikonnakirouksella, koska Rheiakaan ei välitä isästään. Mitäs ei halunnut olla tekemisissä.


Viimein koitti se päivä, kun Delia ja Chryses päättivät astua avioon.


Pariskunta päätti pitää vain kahdenkeskisen seremonian puistossa, keskellä rankkaa saadekuuroa. Morsian kastuikin melkolailla, mutta eipä se sormusten vaihtamista estänyt :>


Chryses lupaa olla uskollinen aviomies. Parempi olisi ! >:(


Kun on astuttu avioon, voipi vetäytyä sänkyyn juhlistamaan tuoretta avioliittoa ;>


Rheiakin tykkää hoivata Vanjaa. Osaa se näköjään ainakin viihdyttää tyttöä.


Kyllä susta vielä hyvä äiti tulee omille lapsillesi :''> 


Joku kalasti pellekalan. Klovnikalan? Enivei :D Se näyttää vaan hassulta.


Nyx tiirailee välillä öisin kaukoputkella taivaalle, eihän naisen tarvitse nukkua. Taitaa toisinaan nähdä avaruusaluksen liitävän taivaan halki.


Ja Rheia leikkii lemmenloitsullaan. Tämä mies taitaakin olla Rheian poikaystävän veli, ainakin niillä oli sama sukunimi. Toinen oli Solmu Karvanen ja toinen oli... joku.


Kyllä mies lämpeni loitsun jälkeen nopeasti :D


Vai lämpenikö? ö_ö Jotenkin tyhjä katse silmissä.


Vielä loppuun muuttohommia. Kun Delia ja Chryses olivat menneet naimisiin, alkoi hiljalleen muutto kohti omaa kotia. Pariskunta muutti Vanjan kanssa aivan naapuriin, joten kyläilemisen ei pitäisi ainakaan olla hankalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti