keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Le Noir - katsaus menneeseen (ja sukupuuhun)

Ajattelin nyt postailla vähän eri perhettä, tai no ehkä pikemminkin sukua :''> Elikkä tällä hetkellä tämä suku on polvessa yhdeksän (ensimmäinen 9. polven lapsi syntyikin vasta pari päivää sitten :D), mutta ajattelin postailla kuvia niin kaukaa suvusta kuin minulla vain on. Varhaisimmat kuvat ovat viidennestä polvesta etiäpäin ja niitä on aika harvakseltaan näin aluksi, mutta jostain seitsemännestä polvesta ja siitä eteenpäin onkin sitten enemmän kuvia :D

Eli kyseessä on tosiaan perhe nimeltä Le Noir, jonka loin joskus kauan sitten, ihan niihin aikoihin kun sain kolmosen. Eli siitä on aika monta vuotta... Mutta olen pelaillut sukua siitä lähtien, välillä tosi innostuneena ja välillä vähän vähemmän innostuneena. Mutta tästä postauksen alusta löytyy sukupuu, joka yltää seitsemänteen polveen asti. Koetan vähän selitellä, että kuka on kuka ja mitä ihmettä. Tässä postauksessa siis niin sanotusti katsaus menneeseen ja suvun "esittelyä" ja myöhemmin postailen vähän laajemmin ja etenen hitaammin näiden kanssa :>

Niin ja postauksen aikana kuvien koot vaihtelevat, koska osan kuvista olen muokannut joskus kauan sitten ja osan vasta tässä vähän aikaa sitten. Ja 53 kuvaa pitäisi olla. Ehkä ensi kerralla vähän enemmän kuvia Le Noireista.



Sukupuun henkilöt riveittäin, vasemmalta oikealle:
  • Rhoda, Kenneth, Lilian
  • Niko, Topias, Dominic, Matthieu, Jack
  • Samuel, Ollie
  • Thomas, Jonna, Tuomas, Kia-Romy
  • Väinö, Jermu, Karane, Saria, Zelda, Mika, Tetra, ?, ?
  • Vilkko, Julius, Ronya, Roni, Janina, Annina, Tutta
  • Elrond, Selene, Sunniva

Sekavaa vähän, varsinkin kun teen nykyään sukupuissa vähän eri tavalla jotkin asiat. En esim. yhdistä simejä toisiinsa enää, jos he eivät ole yhdessä, vaikka heillä on yhteisiä lapsia (tai olen käyttänyt jotakuta miessimiä ns. spermapankkina, kuulostipa kamalalta ö_ö). Ja Zeldan, Mikan ja Tetran tapauksessa Mika oli Tetran aviomies ja Zeldalle kävi pikkuinen vahinko siskonsa miehen kanssa :D Zelda myös löysi rinnalleen naisen vähän vanhemmalla iällä, mutta tietenkään tätä naista ei sukupuussa näy, koska avioliitot raukeavat kuoleman jälkeen ja unohdin koko simin, mutta muistin sen vähän aikaa sitten. Ja saman polven Saria ja Karane ovat pari ja Väinö ja Jermu ovat siis vain avustaneet jälkeläisten tuottamisessa :>

Tässä ovat teini-ikäiset Zelda ja Karane. Mullahan on siis tämän suvun kanssa polvesta viisi eteenpäin ollut ns. nimiteemat per sukupolvi ja tämän polven nimiteema olikin The Legend of Zelda pelien hahmot :D Ja Karane on muuten Zeldan mielikuvitusystävä, jonka jopa jaksoin muuttaa todelliseksi. Tässä kuvassa taisivat tytöt olla kahdestaan Ranskassa.


Zelda ja Karane olivat teini-ikäisinä pari ja söpö pari olivatkin :''> Tykkäsin toooosi paljon. Mutta sitten...


Mutta sitten tosiaan Karane päätyikin yhteen Sarian kanssa. Sariahan on siis Zeldan serkku eli vähän kiusallinen tilanne, kun Karane vaihtaakin tyttöä tyttöystävästään tämän serkkuun.

Mutta nämäkin kaksi olivat niin suloinen pariskunta, että apua ♥ Tyksin näistä vielä enemmän kuin Zeldasta ja Karanesta.

Ja sitä sitten hankkiuduttiin raskaaksi samaan aikaan jossain vaiheessa nuorta aikuisuutta. Karanelle syntyi pieni poika, Roni, ja Sarialle syntyi pieni tyttö, Ronya.

Tässä siis Roni lapsena. Roni on siis Karanen poika ja kuten huomaa, perinyt äidiltään mielikuvitusystävän piirteitä ja Roni taisi pystyä muuttumaan nukkemuotoonkin.

Nyt vähän hypätään, koska minulla ei ole kuvia kuudennen polven lapsuudesta enempää kuin tuo yksi kuva Ronista (en ainakaan löytänyt lisää :<). Mutta tässä on siis Janina, joka on Zeldan tytär. Mietin tässä eräs päivä, että mistä ihmeestä nuo kirkkaansiniset silmät ovat mahtaneet Janinalle tulla, koska ymmärrän Ronin kirkkaansiniset silmät, koska ne ovat Karanelta (koska mielikuvitusystävä...), mutta Janinan silmät ihmetyttivät. Tosin muistelisin, että Janinan isoäidillä Kia-Romyllä taisi olla myös kirkkaansiniset silmät, että sieltä ne taitavat tulla, mutta mulla ei ole mitään muistikuvaa, että mistä ne ovat sitten hänelle tulleet :D


Tässäpä on sitten Roni kaikessa komeudessaan. Ja voi kyllä, tuo sininen tukka periytyy :D Seitsemännessä polvessa sitä ei näkynyt, mutta kahdeksannessa polvessa se sitten pomppasi esiin. 

Ja tämä nuori nainen on Ronya, Sarian tytär ja Ronin siskopuoli avioliiton kautta.

Roni ja Janina vähän piknikillä, ihan vaan hyvinä ystävinä toki ;> Hehheh..
No, ehkä vähän enemmänkin kuin vain ystävinä :''> Roni ja Janina vaikuttivat olevan vaan niin suloisia yhdessä niin päätin antaa tilaisuuden. 


On ne vaan niin suloisia, aww :''>

Mulla oli vielä silloin aikoinaan Maailmanmatkaaja asennettuna (mutta otin sen pois, koska en niinkään matkustellut ja piti vanhalla koneella keventää vähän, joten se lisäri sai lähteä), joten Ronya ja Janina lähti kahdestaan Egyptiin. Serkkuja he siis keskenään ovat *tarkistaa sukupuusta* Ei kun pikkuserkkuja :D Mullakin menee sukulaissuhteet ihan sekaisin, hohhoh.

Nätti Janina :''>

Tässä Ronya oli raskaana ja odotti ensimmäistä lastaan. Ja Ronyahan ei ollut mitään sitoutuvaa tyyppiä nuorena aikuisena, mutta eipähän tuo haittaa.

Tässä onkin Ronyan ainoa lapsi, poika nimeltä Elrond. Seitsemännen polven nimiteema on siis taivaankappaleisiin liittyvää. Elrond tarkoittaa tähtiä tai liittyy jotenkin niihin, jotain sellaista. Ihan suloinen poju :''> 

Kuten sanottu, ei sitoutuvaa tyyppiä, joten rakkauskirjeitä lähti suuntaan jos toiseen :D

Ronya tosin viihtyi todella paljon erään Juliuksen kanssa ö_ö

Janina ja Roni söpöinä :''> Hekin saivat pari lasta, itse asiassa ennen Ronyaa, mutta noh, ei tuolla nyt niin väliä. Pariskunta sai siis kaksoset ja enempää lapsia ei hankittukaan.

Tässä onpi kaksosista Selene (nimi viittaa kuuhun).

Ja tässä Sunniva (nimi viittaa aurinkoon). 

Sunniva lapsena. Ovat muuten luonteeltaan erilaisia nämä kaksoset, Sunniva on hyvä ja Selene on paha :D Sopii kyllä nimiin ja ulkonäköön, koska Sunniva tosiaan meinaa aurinkoa ja hän on vaalea ja Selenen nimi tosiaan meinaa kuuta ja hän on tumma :D

Selene lapsena. En koskaan ajatellut, että he olisivat identtisiä (paitsi hiusväri), mutta kun olen myöhemmin katsellut kuvia niin tosi paljon samaa näköä molemmissa. Ehkei ihan täysin identtisiä, mutta aika lähellä, ehkä?

Ja viimeisimpiä kuvia viidennen polven suloisimmasta pariskunnasta ikinä. Saria ja Karane olivat siis mun ehdottomia lemppareita ja niin ihania ja säilytän molempian uurnia ainoina uurnina/hautoina sillä tontilla, jolla pelaan. Tosin kaikkien hautoja/uurnia ei mun hallussa olekaan (ollut), mutta niin. Kuitenkin, Sarialle tuli aika lähteä Viikatemiehen matkaan :<

Karanehan ei siitä pitänyt ja oli ihan hirvittävän surullinen :''<

Mutta eräs yö Karanen ollessa hereillä Sarian haamu vaelteli talossa ja sitten se meni lohduttamaan Karanea! Oli niin suloista awww. Ja surullista.

Kuudennen polven lapset (noh.. aikuiset) kävivät vähän kevätriehassa. 

Onhan se pusukopin hoitaminen mukavaa, kun oma aviomies tulee ostamaan pusua :D

Ronya ja Julius kokeilivat tuota konetta (muista nimeä..) ja tulos taisi olla joku todella hyvä. Ronya oli iän myötä rauhoittumassa miesten suhteen.

Karane kuoli kesken hauskan pidon :< No, pääsipä rakkaansa Sarian luokse. En muista oliko se Sarian kuoleman vai Karanen kuoleman jälkeen, mutta jomman kumman jälkeen Ronyan ja Ronin suhteissa ei näkynyt enää sitä "siskopuoli" ja "velipuoli" merkkiä, koska he olivat olleen vain vanhempiensa avioliiton kautta sisarpuolia, joten kun se katosi, tuli molemmille se ihastusmoodletti, että on puoleensa vetätä sim lähellä ja viesti yläkulmaan, että olisi kiva tutustua tai jotain :D Joo, ei nyt kyllä, ootte sisaruksia! Vaikka ette veren kautta, mutta silti!

Ronya kosi eräänä päivänä Juliusta (ankaran mietinnän jälkeen toki) ja Juliushan oli siitä hyvin häkeltynyt. 


Mutta Julius vastasi häkellyksestään huolimatta myöntävästi, jee :D

Ja pitihän sitä sitten vähän juhlistaa kihlausta.

Ovat jotenkin suloinen pari :''> Enempää kuvia ei olekaan heistä saati Ronyasta, mutta he menivät siis naimisiin ja Ronya muutti Juliuksen luokse asumaan.

Tässäpä on sitten Annina, joka on Janinan siskopuoli (sama isä). Annina on Tetran tytär. Ja Tetra on Zeldan sisko. Harmi kyllä minulla ei ole Tetrasta yhtään kuvaa :< Paitsi sukupuun pieni kuva. Annina asuu ohjattavan talouden ulkopuolella ja peli oli itse asiassa liittänyt hänet Tutan kanssa yhteen. Tutkin eräs päivä sukupuuta ja oli hyvin awww näky nähdä, että peli oikeasti joskus pistää simit menemään naimisiin :D

Sunniva teininä.

Sunniva nuorena aikuisena.

Ja nyt pieni kuvaspämmi Seleneä, koska Selene on näistä kaksosista miun ehdoton lempparini :>

Suihkurusketus mennyt pieleen?

Kaikki kolme seitsemännen polven lasta olivat sisäoppilaitoksissa. Kaksoset olivat siinä taidekoulussa ja Elrond oli hmm.. en edes muista :< Se oli ensin jossain, mutta ei tykännyt olla siellä, joten siirsin sen johonkin toiseen.

Roni oli armeija-alalla ja siitä tuli lopulta astronautti, jee :D Olihan se armeija-alalla se astronautti?

Lopulta kaikki seitsemännen polven kolme lasta tekivät yliopiston soveltuvuuskokeet ja sitten mentiinkin kohti yliopistoa.

Kun ensi kerralla postailen Le Noireista niin juu, yliopistolla vähän aikaa ollaan (vähän aikaa, koska tämän suvun kanssa ei pelailu yliopistolla onnistu ellei halua, että sukupuut ja tutut kotinaapurustosta katoaa ja sitten ne ei palaakaan kotiin ja yyh) ja sitten vähän normielämää. Mutta tähän loppuun vielä näitä kissoja, joita Le Noireilla oli niihin aikoihin, kun kuudes polvi oli lapsia/teinejä/nuoria aikuisia. Kuudennen polven aikaan kumminkin :D

En yhtään muista näiden nimiä, mutta nuo isommat kissat ovat siis näiden pentujen vanhemmat. Niin suloisia ♥

N'aww, kattokaa nyt :''>

Mutta juu, ensi postauksesta en vielä tiedä. Kuvia on niin Le Noireja kuin LC Lovelacea varten sekä yhtä täysin uutta perhettä varten (joka piti luoda, koska halusin päästä testailemaan Unelmaduunia ja lähinnä tuota yksityisetsivän uraa :D Ostin sen lisärin siis vasta vähän aikaa sitten). Riippuu varmaan siitä, että mikä fiilis, kun ensi kerralla päätän postailla :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti