keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

LC Lovelace - alkuhetkistä lapsikatraaseen

Eli alottelin joskus ihan perus LC:tä, vaikka mun pelityyli on muutenkin hirmuinen suvunkasvatus. Mutta tosin en pelaa kaikkia kumminkaan LC tyylisesti, eli valkkaa tiettyä perijää, yms, joten LC:ssä on se kiva puoli, että on pakko valita joku yksi jatkamaan sukua, eikä perhe sitten ole hirmuisen täynnä simejä :D (yleensä en osaa päättää, että kenen kanssa ns. jatkaisin sukua, joten pamauttelen sitten kaikki paksuksi ennen kuin muuttelen ne pois ja niin pois päin. Mutta joo, tässä vähän LC Lovelacea, jota oon kuvaillut vähän vaihtelevasti pelatessani :D (joo nää kuvat on näin kapeita, koska oon muokannu ne joskus kauan sitten, mutta myöhemmin postailen leveämmillä kuvilla)



Tässä on suvun aloittaja, Melanie Lovelace. Melanien piirteet ovat paha, perhekeskeinen, virtuoosi, kapinallinen ja ylitunteellinen. Ja Melanien elämänhaave on kasvattaa viisi lasta vauvasta teiniksi. Mitäköhän mää mietin, kun valkkasin sellasen haaveen?


Ja tässäpä sitten, että millaista taloa rakentelin Melanielle. Joo siis, en tykkää tosi isoista tonteista, joten vähän pienemmälle muutin naisen, niin saatiin jonkinmoinen kämppäkin sille :''> Joo ja kylppäristä toki oli unohtunut jotain...
Ja ylimääräset rahathan sitten tuhlasin puihin :D Saa nähdä, ehkä myöhemmin myyn puut ja käytän niiden rahat sitten ihan oikean pihan tekemiseen tai jotain.



Ja koska meidän neiti on virtuoosi niin tietenkin se pistettiin musiikkiuralle.



Ja miehen metsästystä netistä, koska musta muistaakseni tuntui siltä, että Hidden Springsistä ei tunnu muuten löytyvän miestä ö_ö


Ja löytyihän sieltä netin deittipalstoilta sitten tämmöinen miekkonen, Nootti nimeltään :D Ja ensitreffeillähän nuo.

Se on aina niin söpöä, kun simit tekee itse noita romanttisia toimintoja :''> Tääkin oli niin suloinen yllätys, että oijoijoi.

Ja pitihän sitä sitten suudellakin ensimmäisen kerran :>

Ja koska en jaksanut kauheasti odotella, että saisin niitä lapsia (koska neidin elämänhaave..), niin muutettiin sitten Nootti Melanien kanssa yhteen parien treffien jälkeen.

Ja tässä siis Nootti pienen makeoverin saaneena. Nootin piirteitä ovat huumorintajuinen, ulkoilmasim, kasvissyöjä, viherpeukalo ja öö se natural cook, nyt on ihan hukassa sen suomenkielinen nimi ö_ö No mutta Nootti on siis ruokaihmisiä enivei. Ja miehen elämänhaave on kasvattaa kahdeksan eri kasvia, jotka olis vielä täydellisiä.

Ja pianhan sitä oltiin myös raskaana. Jee :D

 Raskaana olevat simit on niin suloisia, että :''> Jotenkin noi massut on vaan niin söpöjä ja sitten kun nuo hieroo niitä ja oivoivoi.

 Nootti ja Melanie lähti sinne syysriehaan (?) ja kalasteli vähän omenoita. Kumpikaan ei mun muistaakseni voittanut, mutta mitäpäs tuosta.

 Sitten vähän söpöilyä. Onhan ne aika söpöjä yhdessä kyllä :''>


 Ja Melanie päätti kosia sitten kesken illan. Ja joku oli näköjään päättänyt iskeytyä piknikille just siihen viereen :D No, miten vaan..

 Tietenkin Nootti suostui, mitä muutakaan.

 Ja hetken päästä panikoitiinkin ihan urakalla ö_ö Ei kai se Nootti nyt toisiin ajatuksiin tullut?

 No eii, Melanie alkoi synnyttämään esikoistaan :> Suuntana sairaala siis!

Ja perheeseen syntyi sitten poika! Sai nimekseen Henry ja piirteikseen ulkoilmasim ja helposti innostuva. Ja juu, LC:ssä mä arvon nää piirteet.

 Nootti on suloinen esikoisensa kanssa :''>

 Ja Melanie pamahti taas paksuksi. Four to go :D

 Henry kasvoi taaperoksi. Ei hassumman näköinen lapsi, aikamoinen sekoitus äidin ja isän piirteitä sanoisin ö_ö Mutta tukka isiltä ja silmät äitiltä.

 Ja Melanie synnyttää toisen lapsukaisensa!

 Sieltä tulikin toinen poika, joka sai nimekseen Peter. Peterin ensimmäiset piirteet: herkkäuninen ja sekopää.

 Nootti ja Melanie päättivät (ei, minä päätin) mennä naimisiin ♥ Ihan vaan kahdestaan pienen talonsa keittiössä. Mutta suloista silti.

 Aww.

 Ja Peter kasvoi taaperoksi. Äidin hiukset! Niiden odotankin periytyvän mahdollisimman monelle, koska punertavat hiukset on kivoja. Oikein suloinen lapsi.

 Veljekset leikkivät keskenään. Ja syövät nukkejen päitä?


 Ja Nootti hoitaa Henryä. Molemmilla vanhemmilla kyllä kädet täynnä ö_ö

Ja taas raskaana. Onneksi Henry taitaa kohta kasvaakin lapseksi, niin ei tarvitse kolmea taaperoa hoitaa samaan aikaan.

 Nootille tehtiin pieni puutarha tuohon etupihan kulmille, saa perhe kasvatella vähän omia kasviksia ja hedelmiä.

 Ja Melanie synnyttää jälleen kerran. Tuleeko tällä kerralla tyttö?

 Eipäs tullut. Kolmas poika tuli ja nimekseen sai Arnold. Kaksi ensimmäistä piirrettä: virtuoosi ja sottapytty.

 Ja Henry kasvoi lapseksi! Kolmas piirre on perfektionisti. Ihan söpönnäköinen :>

 Henry jaksaa edelleen leikkiä pikkuveljen kanssa.

 Jostain syystä Henryn se mielikuvitusnukkekaveri kasvoi myös ja niin.. On noi ihan kivoja, mutta juuri nyt en kyllä innostunut :D Jotain se vähän sen kanssa sitten leikki, mutta ignoorattiin sitten lopulta.

 Pikkuinen Arnold taaperona, lutuinen. Äidin simmut hihi.

Arnold ja kuviolaatikon haasteet. En kyllä tiedä että mikä tuon oikea nimi on ö_ö

Peter kasvoi lapseksi. Ihan komian ja söpön näköinen ilmestys. Kolmas piirre on virtuoosi.

 Melanie on jälleen raskaana! Ja nyt tyttöä kehiin, koska vaikka pojatkin on kivoja, niin tytöt on kivempiä :''>

 Ja Arnold kasvoi lapseksi. Söpö tuokin kyllä. Kolmas piirre on urheilullinen.

Ja kaksi vanhinta poikaa viihtyvät edelleen toistensa seurassa. Tällä kertaa kesäriehassa jäätelöllä.

 Henry kasvoi teiniksi ja neljänneksi piirteeksi sai epäonnisen. Äidin huulet näyttää saaneen. Jotenkin todellinen sekotus molempia vanhempie, musta tuntuu :D

 Melanie viimein sitten synnytti ja noh... peli yllätti minut täysin. Ensinnäkin, sieltä tuli kyllä tyttö. Ja sitten vielä toinen. Ja lopulta kolmas. KOLMOSTYTÖT! Anteeksi mitä? :D

 En tiedä miksi vaivauduin ottamaan jokaisesta erikseen kuvat, koska ei näitä tietenkään vauvoina erota toisistaan, mutta noh, sanotaan että tässä on vaikka Anna. Annan piirteet ovat sohvaperuna ja yksinäinen susi.

 Toinen tyttö sai nimekseen Mary ja hänen piirteensä ovat neuroottinen ja arjen sankari.

 Kolmas tyttö sai nimekseen Rose ja hänen piirteensä ovat ulkoilmasim ja taiteellinen. Ja siellähän se nurkassa nököttää se Henryn mielikuvituskaverinukke, Hukka :D Ei mutta apua, onneksi kaikki pojat ovat jo lapsia, mutta silti.. Kolmoset!

Pojat viihtyvät edelleen keskenään, vaikka Henry onkin jo teini.

 Arnold ja Peterkin ovat lähentyneet, kun Arnold kasvoi lapseksi.

Jee, veljen kanssa on kiva rakennella.

 Ja Peter kasvoi teiniksi. Kivannäköinen nuori poju siitä tuli :> Neljäs piirre on snobi!

 En ottanut kolmosista taaperoina oikeastaan muita kuvia kuin nämä kaksi kuvaa Marystä. Aika suloinen tapaus, vaikka itse sanonkin.

Tuitui, Mary :''>

 Kolmoset kasvoivat lapsiksi ja aika suloisia tyttöjä tuli mun mielestä. Tässä siis Mary, jonka kolmas piirre on herkkäuninen.

 Annan kolmas piirre on ulkoilun inhoaja.

Ja Rose peri äitinsä hiustenvärin, jee :''> Kolmas piirre on kalannarraaja.


Joku noin 60 kuvaa tässä postauksessa, mutta ehkä tähän on nyt hyvä lopetella. Varmaan pidempiä postauksia sitten myöhemmin. Kuvailin aika vähän kun aloittelin tätä LC:tä. Mutta kuvia on kansiossa lisää aika paljon, että pian varmaan uutta postausta :''>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti